Om os

Om os

 

 

Unikke og personlige portrætter

efter dit favoritfoto

Her på hjemmesiden kan du se nogle af de malerier som er malet efter foto. Det kan være gamle papirfotos der er sendt med posten eller skannet ind, eller fotos der er vedhæftet direkte herigennem hjemmesiden. Det er vigtigt at dit foto har en nogenlunde god opløsning og ikke er for sløret, på den måde får du det bedste resultat. 

 

Når vi modtager fotoet beskæres det, så det kun er det du ønsker malet der fremstår. Fyld i bagrunden af fotoet kommer kun med hvis kunden ønsker det.

 

Du kan også vedhæfte dit foto direkte her på hjemmesiden med forespørgsel om pris, farver og størrelser mm. 

 

Dit private foto danner altså baggrund for maleriet. Der males med sort/hvid akrylmaling. Farverne i baggrunden af maleriet, vælger kunden selv. Nogle gange er der også citater, navne eller årstal og begivenheder der skal males på maleriet.

Alle malerier leveres med svæveramme i farve sølv. For farver der ikke er nævnt her kan rammerne specielmales med din favoritfarve for et mindre beløb.

 

Vi er hele tiden i tæt kontakt til kunden så vi er enige om hvordan maleriet skal ende med at se ud. Det er vigtigt at du som kunde bliver tilfreds.

 

Når maleriet er færdigt sendes det forsvarligt med posten til det posthus der er nærmest din adresse. Eller det kan afhentes på Pho2art's adresse.

 

Som udgangspunkt har Pho2art ret til at bruge det færdige maleri på vores hjemmeside, hvis du ønsker at fravælge dette, bedes det oplyst ved bestilling.

 

Vi håber du kan lide hvad ser, og du er velkommen til at kontakte os med yderligere spørgsmål.

Med venlig hilsen

Pho2art

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

 

Og gå ikke glip af vores

ekstra gode tilbud

 
 

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, er du den første der får af vide, hvis og når vi kører tilbud og kampagner

Skriv din mailadresse i det hvide felt..

© Copyright. All Rights Reserved.

Delivery Worldwide


Vi leverer med GLS

Pho2art.dk

Tlf. 42172117

 

CVR

37671304

Lærkevej 3, 7280 Sønder Felding

Følg os